همکاری با سازمانهای کارآفرینی کشور مثل (ارتباط و تعامل با مراکز، شرکتها و صنایع- جشنوارههای کارآفرینی- المپیاد کسب و کار دانشجویی- همایش همتاکار (خانواده کارآفرین) و...)
در جشنواره شیخ بهایی و المپیاد دانشجویی کسب و کار همزمان با هم، توسعه کسب و کارهای دانش بنیان ملاک میباشد و به طور کلی فرآیند تبدیل دانش به ارزش در بخشهای مختلف شکل میگیرد .افرادی که ایده دارند تشویق میشوند تا ایده خود را به طرح کسب و کار تبدیل کنند. همچنین جشنواره کمک میکند تا مسیر ارتباطی بین طراحان کسب و کار و سرمایهگذاران ایجاد شود. در این دوره بخش المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی از طریق وزارت علوم تحقیقات و فناوری به جشنواره اضافه شده است. هدف از اضافه کردن المپیاد ملی طرح کسب و کار به جشنواره ملی فن آفرینی، انجام فعالیتهای فرهنگی در سطح دانشگاههای سراسر کشور و فعال کردن دانشجویان دانشگاهها در بحث کسب و کار و تبدیل دانش به ارزش است .در این دوره سعی شده است تا پارکهای علم و فناوری استانها درگیر شوند و به عنوان عامل جشنواره در استانها و دانشگاهها فعالیت کرده و برگزیدگان استانی را به جشنواره معرفی نمایند. جوایز در بخش فنآفرینان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان اعطا میشود، جوایز بخش طراحان کسب و کار و المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا میشود. شرکت کنندگان در بخش المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی باید حتما دانشجو باشند اما در بخش آزاد طرح کسب و کار محدودیت خاصی وجود ندارد. شرکت کنندگان در بخش فن آفرینان حتما باید از شرکتهای بخش خصوصی باشند. زمان برگزاری جشنواره شیخ بهایی و المپیاد کسب و کار اردیبهشتماه هر سال میباشد. جهت اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی این جشنواره میتوانید به ادرس http://www.shtf.ir مراجعه فرمایید.
در همتاکار چند نفر گرد هم میآیند و به یکدیگر آموزش میدهند. یادگیری مهارتهای فنی و مدیریتی را بین خودشان تقسیم میکنند. در جهت بهبود ویژگیهای شخصیتی خود و دیگر اعضا میکوشند. ایمان دارند که افزایش توان و دانش گروه باعث بهبود شرایط زندگیشان میشود. سعی میکنند هرچه یاد میگیرید را به دیگر اعضا گروه منتقل نمایند. برگزاری چهار دوره آموزشی به صورت موازی و تشکیل میزهای انتقال دانش بین شرکت کنندگان از خصوصیات بارز این همایش یکروزه و در سال حداقل 4 مرتبه برگزار میگردد.